Ervaringen

Een glimlach bereikt plekken die moeilijk bereikbaar zijn!
Steve Wilson

Jouw ervaringen & die van anderen

Al heel wat kinderen, jongeren en volwassenen (cliënten, ouders van cliënten, leerkrachten en hulpverleners) hebben in het verleden al ervaring opgedaan met mijn werkwijze. Dit kan geweest zijn tijdens de therapie, maar ook in de vorm van coaching of advies. Ik nodig deze personen graag uit om hun ervaringen met anderen te delen op deze pagina. Dit kan in de vorm van een foto van een beeldend werkstuk, een verhaal, een korte opmerking of een gedicht zijn. Misschien heb jij wel een hele andere wijze waarop je dat zou willen doen. Laat het me weten!

Je kunt op deze pagina zien wie je daarin voor gegaan zijn! Ik zie uit naar jouw bijdrage!

Tijdens de eindfase van mijn HBO-opleiding is Arja heel erg belangrijk voor mij geweest. Niet alleen praktisch door de uitgebreide feedback op mijn onderzoeksopzet en scriptie, maar juist ook als ervaringsdeskundige & coach. In die rol heeft ze me door menig ‘vastloop’moment heen geholpen. Haar luisterend oor, haar empathie, maar zeker ook haar (soms ook confronterende!) vragen en opmerkingen, hebben mij steeds weer geholpen om op te krabbelen en door te gaan. Altijd heb ik me in dat proces bij Arja heel veilig gevoeld.
I.S., 45 jr.
 

Arja is voor mij een onmisbare hulp geweest toen ik niet meer wist wat ik met mijn zoontje moest doen. Doordat zij een feilloze diagnose wist te stellen, mij complimenteerde met alles wat al wél goed ging en praktische handvatten gaf om met bepaalde siuaties om te gaan, kon ik in korte tijd weer een positieve draai aan ons leven geven. Mijn toekomstbeeld van mij en mijn zoontje is veranderd van donkergrijs naar hoopvol blauw.
Yvette

Ik schilder nu nog steeds, wie had dat een jaar geleden gedacht!
Evert den Berg

Bedankt voor je steun in de moeilijke tijd.
Hansje

Meisje, 11 jr.